Facebook
Logo
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Aktivity pro děti k výuce angličtiny Aktivity pro děti k výuce angličtiny
Podělíme se s vámi o několik úspěšných her a aktivit z naší praxe číst celé
🎼 Texty anglických písniček a říkanek pro děti 🎼 Texty anglických písniček a říkanek pro děti
Angličtina + pohyb + rytmus = správný klíč k výuce angličtiny malých dětí číst celé
Víte, jak se vaše dítě učí ve školce angličtinu? Víte, jak se vaše dítě učí ve školce angličtinu?
Čím dřív se dítě začne setkávat s cizím jazykem nebo se ho učit, tím lépe. Ale jak poznáte, že se vaše dítě ve školce skutečně něco naučilo nebo že vý... číst celé
Zobrazit všechny články

POŠTOVNÉ

Kč 65,00 ZÁSILKOVNA
Kč 99,00 PPL
Zdarma nad Kč 2tis.

KONTAKT

www.anglictina-hry.cz
Krajní 1819
250 88 Čelákovice
Praha Východ
tel: +420 732 684 255
napište nám

NOVÉ PLATEBNÍ METODY

 

  1. Úvod
  2. Recenze
Recenze na některé učební pomůcky, které prodáváme

5.8.2021 Deskove hry.com BLURT

5.8.2021 Deskove hry.com I SAW IT FIRST! JUNGLE

20.6.2020 Iva Bartoňková VÝSLOVNOST ANGLIČTINY... OD ZAČÁTKUvideoukázka

20.3.2019 JŠ Come and Play Hana Drusová VÝSLOVNOST ANGLIČTINY OD ZAČÁTKU

30.5.2018 Zuzana Marečková SIMON SAYS / KUBA ŘEKL

30.5.2017 Deskove hry.com DON´T SAY IT!

4.3.2017 Deskove hry.com KIDS TRIVIA PLUS

6.8.2016 Deskove hry.com THE STORY TELLING GAME

15.6.2016 JŠ Come and Play Louny (foto) LOOK FOR, LOOK OUT!

1.4.2016 Irena Martínková LOOK FOR, LOOK OUT!

30.5.2015 Deskove hry.com PIZZA PARTY GAME

25.10.2013 Deskove hry.com WHAT´S UP?

20.10.2012 JŠ Penguin, Kladno (lektorka Jana Břešťálová) IRREGULAR VERBS ALL YEAR ROUNDvideoukázka

20.9.2012 Irena Martínková a Hana Drusová (foto) IRREGULAR VERBS ALL YEAR ROUND

11.11.2011 Deskove hry.com MONEY BAGS

26.10.2011 Jana Břešťálová (lektorka JŠ Penguin, Kladno) PHOTO CARDS

1.6.2011 Help For English VÝSLOVNOST ANGLIČTINY NA POZADÍ ČEŠTINY

17.3.2011 Deskové hry.com COOKING UP SENTENCES!

 

Recenze zákazníků
  • O vašem obchodě jsem se dozvěděla na semináři učitelů anglického jazyka. Protože jsem materiály neznala, oslovila jsem Vás s prosbou o radu a doporučení, co by bylo pro moji práci vhodné. Dostalo se mi okamžité odpovědi. Velmi brzy mi byly  materiály zaslány. Komunikace byla výborná a ochota rovněž. Zatím jsem stihla vyzkoušet jen některé věci, ale dětem se velice líbily a bavily je. Váš obchod budu doporučovat i ostatním učitelům angličtiny. A těším se na další nové pomůcky! M.P.
     
  • Dobrý den, moc Vám děkuji za rychlé a vstřícné jednání, doporučím Vaše stránky i kolegyním. L.S.

 

  • Dobrý den, hraji se svými žáky vaši hru na 1. i na 2. stupni a osvědčila se mi. Věty obměňujeme při každém kole.  Moc se mi líbí provedení hry. Kartičky jsou bytelné, hrací prvky jsou jednoduché, není potřeba žádná velká příprava, může se hned hrát. P.B.

 

Ověřený zákazník

Přidáno 30. 09. 2022
Pro:
Robia učenie sa zábavou
Majú veci, ktore inde nezoženiete
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 17. 08. 2022
Pro:
Rychlé vyřízení objednávky
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 18. 07. 2022
Pro:
Rychlé dodání
Milá komunikace
Proti:
Žádné
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 13. 06. 2022
Super výber anglických hier. Objednala som 17 - žiaci budú mať radosť :)
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 07. 06. 2022
Pro:
Rychlé dodání zboží i komunikace s prodejcem
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 29. 04. 2022
Pro:
Skvělé zabaleno, velmi rychle posláno a hlavně ty materiály jsou skvělé.!
Budu nakupovat zas.
Proti:
Zdálo se mi, že jsou některé hry rozbalené, a dokonce jedna krabička měla poškozený obal a to nemám ráda. Aspoň na to upozornit.
80 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 15. 03. 2022
Majitelka velmi ochotná, ráda pomůže s výběrem, poradí. Jako odměna vždy drobná pozornost.
100 %
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 14. 03. 2022
Výborné hry a materiály k výuce AJ. Rychlé a bezproblémové dodání. Děkuji
90 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 01. 03. 2022
Zboží přišlo rychle a v naprostém pořádku. Jednalo se o velkou objednávku pro ZŠ, se vším jsme naprosto spokojeni.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 22. 02. 2022
Pro:
Rychlé jednání, kvalitní zboží
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 20. 01. 2022
Skvělý obchod. Krásné a názorné pomůcky.
Hot potato výborné do aj i čj. Hrozně děti baví.
Flashcards jsou krásně tvrdé, nezničitelné. Fotky zvířat legrační, z druhé strany krátká věta.
Zboží dodáno rychle. Jsem moc spokojena.
LH
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 18. 01. 2022
Rychlé dodání, vše v pořádku. Super zkušenost!
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 06. 12. 2021
Sympatický, prehľadný obchod so zaujímavým a kvalitným tovarom, skúsenosti s výukou, rady, tipy, videá.
Veľmi rýchle vybavenie objednávky, ústretovosť, ochota.
Dobré zabalenie tovaru, aby sa predišlo poškodeniu pri preprave.
Som veľmi spokojný.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 26. 11. 2021
Pro:
velký výběr zboží
skvělá a rychlá komunikace s obchodem
superrychlé doručení
pečlivě zabaleno
rozumné ceny
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 26. 11. 2021
Rychlost vyřízení objednávky
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Recenzí na stránku 153045

Novinky z našeho blogu

Aktivity pro děti k výuce angličtiny
Aktivity pro děti k výuce angličtiny
Podělíme se s vámi o několik úspěšných her a aktivit z naší praxe číst celé
🎼 Texty anglických písniček a říkanek pro děti
🎼 Texty anglických písniček a říkanek pro děti
Angličtina + pohyb + rytmus = správný klíč k výuce angličtiny malých dětí číst celé
Víte, jak se vaše dítě učí ve školce angličtinu?
Víte, jak se vaše dítě učí ve školce angličtinu?
Čím dřív se dítě začne setkávat s cizím jazykem nebo se ho učit, tím lépe. Ale jak poznáte, že se vaše dítě ve školce skutečně něco naučilo nebo že vý... číst celé
Hry podporující výuku angličtiny pro 3. třídu
Hry podporující výuku angličtiny pro 3. třídu
Angličtina pro 3. třídu ZŠ - doporučené hry a učební pomůcky číst celé

Logo PJE Games výrobce pomůcek pro výuku angličtiny     Logo Walker books nakladatelství dětské anglické literatury     Logo Learning Resources výrobce učebních pomůcek pro výuku angličtiny          Logo Penguin books nakladatelství nejen dětské anglické literatury     Logo Harper Collins nakladatelství nejen dětské anglické literatury     Logo Jazyky bez bariér výukový program pro dyslektiky     Logo Paul Lamond Games výrobce her pro výuku angličtiny

Další odkazy
kontakty
Logo
Angličtina-hry
Čelákovice, Praha východ
Čelákovice, Praha východ
9:00 - 11:00 / 15:00 - 18:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2008 Angličtina - hry
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz