Máte dotaz? Zeptejte se:

POŠTOVNÉ např.:

Kč 59,00 (balíček do výšky 5cm)

Kč 65,00 ZÁSILKOVNA (bez omezení)

Kč 99,00 PPL

Zdarma nad Kč 2tis.

www.anglictina-hry.cz

Krajní 1819
250 88 Čelákovice
Praha Východ
tel: +420 732 684 255
napište nám

 

 

 

 

Nové platební metody

INFO:

arr3Vánoční knížku pro děti z vaší třídy?Při objednávce 15 a více kusů  Duck & Goose It's time for Christmas  nabízíme slevu 35%, která... arr3Kniha v akci pro LISTOPADPro každý měsíc vyhlašujeme 1 - 3 knihy, které jsou za víc než přijatelnou cenu. Pro měsíc listopad... arr3Sleva pro registrovanéK získání 2% slevy se nyní stačí jen zaregistrovat (všichni již registrovaní mají tuto slevu... arr3Anglická VÝSLOVNOST - STOLNÍ HRANaše nová hra VÝSLOVNOST angličtiny ... od začátku je v prodeji. Vznikla (a vznikala hodně dlouho)... arr3Hostem Marka Ebenav pořadu ČT Na plovárně byl PETR HORÁČEK ... arr3Přes 40 titulů na téma "VELKÁ BRITÁNIE"  Londýn, Edinburgh, ale také Anglie, Skotsko, Wales, Severní Irsko, historie, reálie,... arr3Nepravidelná slovesa - stolní hra SKLADEMIrregular Verbs All Year Round = skladem, expedujeme ihned! ... arr3Recenze zákazníků O vašem obchodě jsem se dozvěděla na semináři učitelů anglického jazyka. Protože jsem materiály...

TOP ZBOŽÍ:

Naše cena Kč 264 (€ 10,3)
není skladem
Naše cena Kč 639 (€ 24,8)
skladem
Naše cena Kč 239 (€ 9,3)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI:

Naše cena Kč 469 (€ 18,2)
skladem
Naše cena Kč 249 (€ 9,7)
skladem
Naše cena Kč 225 (€ 8,7)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jitka Netušilová, se sídlem Krajní 1819, 250 88  Čelákovice IČ 67643728, ŽL vydán po č.j. 82388/2008-110, MÚ Brandýs n.L. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru SENDMAILS
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů