Máte dotaz? Zeptejte se:

POŠTOVNÉ např.:

Kč 59,00 (balíček do výšky 5cm)

Kč 65,00 ZÁSILKOVNA (bez omezení)

Kč 99,00 PPL

Zdarma nad Kč 2tis.

www.anglictina-hry.cz

Krajní 1819
250 88 Čelákovice
Praha Východ
tel: +420 732 684 255
napište nám

 

 

 

 

Nové platební metody

INFO:

arr3Halloween - books, DVDNa dny Halloweenu si můžete u nás objednat tyto produkty.   ... arr3Kniha v akci pro ŘÍJENPro každý měsíc vyhlašujeme 1 - 3 knihy, které jsou za víc než přijatelnou cenu.   Pro říjen 2019:... arr3Sleva pro registrovanéK získání 2% slevy se nyní stačí jen zaregistrovat (všichni již registrovaní mají tuto slevu... arr3Anglická VÝSLOVNOST - STOLNÍ HRANaše nová hra VÝSLOVNOST angličtiny ... od začátku je v prodeji. Vznikla (a vznikala hodně dlouho)... arr3Hostem Marka Ebenav pořadu ČT Na plovárně byl PETR HORÁČEK ... arr3Přes 40 titulů na téma "VELKÁ BRITÁNIE"  Londýn, Edinburgh, ale také Anglie, Skotsko, Wales, Severní Irsko, historie, reálie,... arr3Nepravidelná slovesa - stolní hra SKLADEMIrregular Verbs All Year Round = skladem, expedujeme ihned! ... arr3Recenze zákazníkůRECENZE ZÁKAZNÍKŮ DĚKUJEME...

TOP ZBOŽÍ:

Naše cena Kč 264 (€ 10,4)
skladem
Naše cena Kč 209 (€ 8,2)
skladem
Naše cena Kč 639 (€ 25,1)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI:

Naše cena Kč 189 (€ 7,4)
skladem
Naše cena Kč 469 (€ 18,4)
skladem
Naše cena Kč 145 (€ 5,7)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jitka Netušilová, se sídlem Krajní 1819, 250 88  Čelákovice IČ 67643728, ŽL vydán po č.j. 82388/2008-110, MÚ Brandýs n.L. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů