Facebook
Logo
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.06.2020
Hra NOW OR EVERY DAY?
Na časté dotazy zveřejňujeme dobrou zprávu, hra na procvičování přítomného času prostého a průběhového je opět skladem. NOW OR EVERY DAY?   číst celé
01.04.2020
Karty READ AND ACTION!
Karetní hra READ AND ACTION! nenechá žáky sedět v lavici, protože po přečtení úkolu jej musí předvést. Vedle čtení v angličtině si žáci také procvičí... číst celé
24.01.2020
Přes 40 titulů na téma "VELKÁ BRITÁNIE"
  Londýn, Edinburgh, ale také Anglie, Skotsko, Wales, Severní Irsko, historie, reálie, zajímavosti...     číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Angličtina pro 3. třídu – hry
01.09.2020
Angličtina pro 3. třídu – hry
Angličtina pro 3. třídu ZŠ - doporučené hry a učební pomůcky číst celé
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
28.07.2020
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
Jednoduchý návod včetně praktických tipů, jak se zlepšit ve své angličtině číst celé
Didaktické hry pro mateřské školy
23.07.2020
Didaktické hry pro mateřské školy
Jak učit děti angličtinu číst celé
Zobrazit všechny články

POŠTOVNÉ

Kč 59,00 Balíkovna
Kč 65,00 ZÁSILKOVNA
Kč 99,00 PPL
Zdarma nad Kč 2tis.

KONTAKT

www.anglictina-hry.cz
Krajní 1819
250 88 Čelákovice
Praha Východ
tel: +420 732 684 255
napište nám

NOVÉ PLATEBNÍ METODY

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.anglictina-hry.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.anglictina-hry.cz
  1. Společnost Jitka Netušilová, se sídlem Krajní 1819, 250 88  Čelákovice, IČ 67643728, ŽL vydán pod č.j.82388/2008-110, MÚ Brandýs n.L. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Jitka Netušilová, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • PPL. CZ, s.r.o., K Borovému 99, Jažlovice, 251 01  Říčany
    • Česká pošta s.p., Politických vězňů 909/4, 22599  Praha 1
    • Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 190 00  Praha 9
    • ThePay.cz, s.r.o., Masarykovo nám. 102/65, 586 01  Jihlava

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@anglictina-hry.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.anglictina-hry.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Angličtina pro 3. třídu – hry
01.09.2020
Angličtina pro 3. třídu – hry
Angličtina pro 3. třídu ZŠ - doporučené hry a učební pomůcky číst celé
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
28.07.2020
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
Jednoduchý návod včetně praktických tipů, jak se zlepšit ve své angličtině číst celé
Didaktické hry pro mateřské školy
23.07.2020
Didaktické hry pro mateřské školy
Jak učit děti angličtinu číst celé
Spelling – v angličtině nutnost!
27.05.2020
Spelling – v angličtině nutnost!
Co je to spelling a proč je nezbytný pro angličtinu číst celé

Logo PJE Games výrobce pomůcek pro výuku angličtiny     Logo Walker books nakladatelství dětské anglické literatury     Logo Learning Resources výrobce učebních pomůcek pro výuku angličtiny          Logo Penguin books nakladatelství nejen dětské anglické literatury     Logo Harper Collins nakladatelství nejen dětské anglické literatury     Logo Jazyky bez bariér výukový program pro dyslektiky     Logo Paul Lamond Games výrobce her pro výuku angličtiny

Další odkazy
kontakty
Logo
Angličtina-hry
Čelákovice, Praha východ
Čelákovice, Praha východ
9:00 - 11:00 / 15:00 - 18:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2008 Angličtina - hry
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.