Facebook
Logo
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.06.2020
Hra NOW OR EVERY DAY?
Na časté dotazy zveřejňujeme dobrou zprávu, hra na procvičování přítomného času prostého a průběhového je opět skladem. NOW OR EVERY DAY?   číst celé
01.04.2020
Karty READ AND ACTION!
Karetní hra READ AND ACTION! nenechá žáky sedět v lavici, protože po přečtení úkolu jej musí předvést. Vedle čtení v angličtině si žáci také procvičí... číst celé
24.01.2020
Přes 40 titulů na téma "VELKÁ BRITÁNIE"
  Londýn, Edinburgh, ale také Anglie, Skotsko, Wales, Severní Irsko, historie, reálie, zajímavosti...     číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Příběh našeho billboardu
16.10.2020
Příběh našeho billboardu
Každá reklama má mít příběh číst celé
Angličtina pro 3. třídu – hry
01.09.2020
Angličtina pro 3. třídu – hry
Angličtina pro 3. třídu ZŠ - doporučené hry a učební pomůcky číst celé
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
28.07.2020
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
Jednoduchý návod včetně praktických tipů, jak se zlepšit ve své angličtině číst celé
Zobrazit všechny články

POŠTOVNÉ

Kč 65,00 ZÁSILKOVNA
Kč 99,00 PPL
Zdarma nad Kč 2tis.

KONTAKT

www.anglictina-hry.cz
Krajní 1819
250 88 Čelákovice
Praha Východ
tel: +420 732 684 255
napište nám

NOVÉ PLATEBNÍ METODY

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jitka Netušilová, se sídlem Krajní 1819, 250 88  Čelákovice IČ 67643728, ŽL vydán po č.j. 82388/2008-110, MÚ Brandýs n.L. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@anglictina-hry.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Příběh našeho billboardu
16.10.2020
Příběh našeho billboardu
Každá reklama má mít příběh číst celé
Angličtina pro 3. třídu – hry
01.09.2020
Angličtina pro 3. třídu – hry
Angličtina pro 3. třídu ZŠ - doporučené hry a učební pomůcky číst celé
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
28.07.2020
Jak se naučit anglicky v 5 bodech
Jednoduchý návod včetně praktických tipů, jak se zlepšit ve své angličtině číst celé
Didaktické hry pro mateřské školy
23.07.2020
Didaktické hry pro mateřské školy
Jak učit děti angličtinu číst celé

Logo PJE Games výrobce pomůcek pro výuku angličtiny     Logo Walker books nakladatelství dětské anglické literatury     Logo Learning Resources výrobce učebních pomůcek pro výuku angličtiny          Logo Penguin books nakladatelství nejen dětské anglické literatury     Logo Harper Collins nakladatelství nejen dětské anglické literatury     Logo Jazyky bez bariér výukový program pro dyslektiky     Logo Paul Lamond Games výrobce her pro výuku angličtiny

Další odkazy
kontakty
Logo
Angličtina-hry
Čelákovice, Praha východ
Čelákovice, Praha východ
9:00 - 11:00 / 15:00 - 18:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2008 Angličtina - hry
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.