Máte dotaz? Zeptejte se:


 

www.anglictina-hry.cz

Krajní 1819
250 88 Čelákovice
Praha Východ
tel: +420 732 684 255
napište nám

 

 

  

Nové platební metody

 

 

INFO:

arr3Na vánoční témaNa Vánoce jsme připraveni a připravíme i vás: nabídku stále rozšiřujeme, nyní lze... arr3Petr Horáček na knižním veletrhu Svět knihy 2018       VÍCE O PETRU HORÁČKOVI... arr3Karty "Simon Says"Učební pomůcka, díky níž u dětí rozvíjíte jak pochopení mluveného slova, tak v dalších aktivitách... arr3Přibližme dětem Williama Shakespeara http://www.anglictina-hry.cz/…/9-…/165-2-William-Shakespeare       ... arr3Přes 40 titulů na téma "VELKÁ BRITÁNIE"  Londýn, Edinburgh, ale také Anglie, Skotsko, Wales, Severní Irsko, historie, reálie,... arr3Nepravidelná slovesa - stolní hra SKLADEMIrregular Verbs All Year Round = opět skladem, expedujeme ihned! ...

TOP ZBOŽÍ:

Naše cena 639,00 Kč (24,80 EUR)
skladem
Naše cena 178,00 Kč (6,91 EUR)
skladem
Naše cena 654,00 Kč (25,38 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI:

Naše cena 49,00 Kč (1,90 EUR)
skladem
Naše cena 145,00 Kč (5,63 EUR)
skladem
Naše cena 292,00 Kč (11,33 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jitka Netušilová, se sídlem Krajní 1819, 250 88  Čelákovice IČ 67643728, ŽL vydán po č.j. 82388/2008-110, MÚ Brandýs n.L. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů